Welkom in Kroatië! Zoekt u een enthousiaste gids die u de mooiste kantjes van Kroatië kan laten ontdekken? Dan bent u bij Atlos op het juiste adres!

Atlos is een jonge onderneming, maar onze medewerkers hebben reeds jarenlange ervaring opgebouwd in deze boeiende sector als gidsen en begeleiders. Wij begeleiden binnenlandse en buitenlandse gasten, zowel groepen als individuele bezoekers die kennis willen maken met de stad of met de provincie Zagreb, alsook met de aanliggende provincies. Wij kunnen u onze gidsen ter beschikking stellen voor zowel dag-, alsook voor langere uitstappen.

Onze gidsen zijn bevoegd om u te begeleiden in de volgende provincies: provincie Zagreb en Zagreb de hoofdstad, Bjelovarsko-bilogorska, Varaždinska, Krapinsko-zagorska, Sisačko-moslavačka, Ličko-senjska, Primorsko-goranska, Istarska, Šibensko-kninska, Splitsko-dalmatinska i Dubrovačko-neretvanska.

Wij bieden u rondleidingen in het Kroatisch, Engels, Nederlands en/of Duits aan.

Laat u verwennen door onze gidsen met hun verhalen over de specifieke kenmerken van deze streken, over de geschiedenis, de legendes, gebouwen en monumenten, fauna en flora, het hedendaagse leven en over vele interessante weetjes. Vermijd de stress van het zoeken naar de juiste weg, de beste restaurants of de interessantste activiteiten... Laat u adviseren door onze gidsen en geniet zo veel mogelijk van uw bezoek aan Kroatië!